• +36203747816
  • horvath.arpad@napelemneked.eu
  • Budapest
Napelem hírek
Újabb nemzetközi együttműködés

Újabb nemzetközi együttműködés

A SunMoney Solar Group, amely a világ legnagyobb közösségi napenergia-programját működteti, örömmel jelenti be együttműködését a DIONE protokollal, amely a megújuló energiára összpontosító blokklánc szférában feltörekvő név. Ez a szövetség fontos előrelépést jelent mindkét vállalat számára, amelynek célja a tokenizáció lehetőségeinek feltárása a zöld energia területén.
A teljes cikk angol nyelven itt olvasható: https://menews247.com/sunmoney-solar-group-establishes…/

A SunMoney Solar Group, amely a világ legnagyobb közösségi napenergia-programját működteti, örömmel jelenti be együttműködését a DIONE protokollal, amely a megújuló energiára összpontosító blokklánc szférában feltörekvő név. Ez a szövetség fontos előrelépést jelent mindkét vállalat számára, amelynek célja a tokenizáció lehetőségeinek feltárása a zöld energia területén.

Az együttműködés középpontjában a SunMoney SDBN tokenjeinek a DIONE Layer1 blokkláncán, az „Odyssey”-n történő lehetséges telepítése áll. Az SDBN tokenek, amelyek mögött a SunMoney Solar Group bővülő napenergia-termelő képességei állnak, lehetőséget kínálnak a befektetőknek, hogy pénzüket kézzelfogható, tartós eszközbe fektessék. Ezek a tokenek nem csak havi osztalékok révén teremtenek vagyont a birtokosaik számára, hanem a felhasználóknak azonnali hozzáférést biztosítanak átfogó adatokhoz és elemzésekhez, lehetővé téve számukra, hogy megalapozott befektetési döntéseket hozzanak. A robusztus infrastruktúrával és megbízható garanciarendszerrel támogatott digitális eszközfedezetű valuták – az SDBN tokenek – jelentős terjeszkedési és jövedelmezőségi ígéretet hordoznak magukban.

Ez a kezdeményezés potenciálisan átalakíthatja a megújuló befektetési teret azáltal, hogy a tiszta energia tokenizációs eszközeit egyetlen, biztonságos és hatékony blokklánc platformra konszolidálja. A DIONE progresszív blokklánc-technológiájának felhasználásával a partnerség kezdeti fázisában a SunMoney meglévő tokenizációs projektjei csomagolt tokenjeinek bevezetésének lehetőségét vizsgálja. A partnerség hosszú távú stratégiája magában foglalja az Odyssey blokkláncon dedikált napelemes tokenizációs projektek feltárását.

„A SunMoney Solar Group elkötelezett a napenergia elérhetőbbé és jövedelmezőbbé tételének új útjai iránt. A DIONE protokollal való partnerségünk ígéretes lehetőség arra, hogy kihasználjuk fejlett tiszta energia blokklánc technológiájukat és felfedezzük SDBN tokenjeink képességeit. Lelkesek vagyunk az előnyök miatt, amelyeket ez az együttműködés az ügyfeleink és a tágabb megújulóenergia-térség számára jelenthet” – mondta Rendes Zoltán, a SunMoney Solar Group marketingvezetője és partnere.

A partnerség másik aspektusa, hogy a SunMoney számára lehetőség nyílik arra, hogy potenciálisan validátor legyen a DIONE blokkláncán. A DIONE ORION megújuló energiát validáló programján keresztül a SunMoney felhasználhatja meglévő napelemparkjait az Odyssey Blockchain zöld erejének növelésére. Ez összhangban van mindkét vállalat elkötelezettségével a valóban fenntartható megoldások előmozdítása iránt.

„A SunMoney Solar Group-pal való partnerség izgalmas lehetőséget jelent a DIONE Protocol számára. Azáltal, hogy egyesítjük blokklánc tudásunkat a SunMoney napenergia-erőforrásaival és innovatív megközelítésével, reméljük, hogy új utakat kereshetünk a tiszta energia előállítására, elosztására és fogyasztására” – tette hozzá a DIONE Protocol képviselője.

A SunMoney Solar Group a világ legnagyobb közösségi napenergia-programjának működtetéséről, naperőművek üzemeltetéséről és saját eszközfedezetű tiszta energia tokenjeinek, az SDBN1, SDBN2 és SDBN3 tokenjeinek kínálatáról ismert. Emellett nemrégiben bemutattak egy élvonalbeli, nulla károsanyag-kibocsátású gumiabroncs-újrahasznosítási technológiát, ami még inkább aláhúzza a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket. A SunMoney Solar Group és a DIONE Protocol közötti stratégiai partnerség optimista lépést jelent a megújuló energiaforrások bevezetésének és a befektetéseknek a blokklánc technológián keresztül történő előmozdítása felé.