• +36203747816
  • horvath.arpad@napelemneked.eu
  • Budapest
Napelem hírek
Interjú Bahorecz Péterrel, a SunMoney Solar Group hálózati igazgatójával. A Blockchain Economy Summit rendezvényen,

Interjú Bahorecz Péterrel, a SunMoney Solar Group hálózati igazgatójával. A Blockchain Economy Summit rendezvényen,

Sunmoney, a Nap a Blockchain szolgálatában

A Blockchain Economy Summit rendezvényen, ahol a Coinpri büszke volt arra, hogy médiapartner lehet, lehetőségem nyílt meginterjúvolni Bahorecz Péterrel, a SunMoney Solar Group hálózati igazgatójával. Készen áll, hogy többet megtudjon a projektről? Gyerünk!

Bemutatná magát és a SunMoney-nél betöltött szerepét?

SunMoney Solar Group hálózati vezérigazgató- helyetteseként a szerepem sokrétű, és különböző szempontokat foglal magában, beleértve a termékfejlesztést, a rendszerfejlesztést, az oktatást, az online marketinget, a piacok megnyitását és a közösség növekedésével kapcsolatos feladatokat. Ez az átfogó szerepkör lehetővé teszi számomra, hogy jelentősen hozzájáruljak a cég azon küldetéséhez, hogy a napelemes beruházásokat mindenki számára elérhetővé tegye.

Mi a SunMoney Solar Group fő küldetése?

Alapvető küldetésünk a napelemes beruházások mindenki számára elérhetővé tétele körül forog. Célunk, hogy világszerte ösztönözzük a környezetvédelemben való pénzügyi részvételt. Mottónk tömören rögzíti küldetésünket: „Keress pénzt, mentsd meg a bolygót!” Hiszünk abban, hogy a pénzügyi ösztönzők erőteljes hajtóerők lehetnek a környezeti felelősségvállalás előmozdításában.

Miben különbözik a SunMoney Solar Group a többi napenergia-vállalattól?

A SunMoney Solar Group egyedülálló közösségi naperőmű programja révén különbözik meg, amely földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül mindenki számára elérhető. Tagjaink nemcsak az erőművek termeléséből profitálnak, hanem a közösség növekedéséből is. Ez a hibrid rendszer tesz minket egyedülállóvá a megújuló energia szektorban. Jelenleg közösségünk több mint 50 000 tagból áll, 60 országból.

Meg tudná magyarázni a SunMoney tokent? Mi a haszna az ökoszisztémán belül?

Azért hoztuk létre az SDBN token családot, hogy programunkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Az alacsony belépési szint (0,01 – 0,015 USDT) lehetővé teszi, hogy bárki csatlakozzon a programhoz, és élvezze a közösség növekedéséből származó előnyöket. Ezek a tokenek felgyorsították növekedésünket és demokratizálták a napenergia-befektetésekhez való hozzáférésünket.

Melyek az Ön platformjának legfontosabb jellemzői, amelyek megkülönböztetik a megújuló energia szektorban?

Platformunk számos egyedi funkciót kínál. Ezek közé tartozik az alacsony belépési küszöb, a havi kifizetések, a dinamikus növekedés, az egyéb környezetbarát technológiák integrálása és a bárki számára elérhető hozzáférés. Ezek a tulajdonságok megkülönböztetnek minket a megújuló energia szektorban, és vonzóbbá és elérhetőbbé teszik a napenergia-befektetést.

Hogyan illeszkedik a blokklánc technológia a SunMoney Solar Group üzleti modelljébe?

A blokklánc technológia döntő szerepet játszik üzleti modellünkben. SDBN tokenjeinkkel a kriptobefektetőket céloztuk meg, és úgy gondoljuk, hogy a blockchain technológia magas biztonságának és átláthatóságának köszönhetően a jövőbeni elszámolási és nyilvántartási rendszerek alapja lesz. Ezért több termékünket helyezzük át a blokkláncba.

Mesélne partnerkapcsolatairól és együttműködéseiről?

Együttműködünk több civil szervezettel (köztük az ENSZ-szel ) és a zöld technológiai fejlesztésekkel foglalkozó vállalkozással. Amikor termékeik olyan fejlesztési szakaszba kerülnek, amelyet beépíthetünk rendszerünkbe, folyamatos fejlődést és bevételnövekedést biztosítunk közösségünk számára.

Hogyan biztosítja a SunMoney Solar Group napelemes farmjainak fenntarthatóságát és hatékonyságát?

Napelemes farmjainkban mindig a legújabb technológiát alkalmazzuk. Egyre inkább folyamatban van például a forgó napelem parkok beépítése. A következő lépésben a naperőművek energiatároló rendszerekkel való felszerelését tervezzük, tovább növelve azok hatékonyságát és fenntarthatóságát.

Hogyan biztosítja a platformján végrehajtott befektetések biztonságát és átláthatóságát?

A SunMoney Solar Group több mint tíz éve működik teljes átláthatósággal. A honlapon minden parkunk elérhető műszaki paraméterekkel és ellenőrizhető. Minden parknak hosszú távú szerződése van villamos energia értékesítésére, vagyon-, kár- és teljesítménybiztosításra, biztosítva a befektetések biztonságát.

Milyen kihívásokkal kellett szembenéznie a megújuló energia piacán, és hogyan sikerült leküzdenie azokat?

Az egyik kihívás, amellyel a megújuló energia piacán szembe kell néznünk, az a tévhit, hogy a környezetbarát gyenge megtérülést jelent . Már egy évtizede bebizonyítottuk, hogy ez hamis. Sőt, közösségi programunkkal ezt a profitot maximalizálhatjuk.

A SunMoney Solar Group jelen van az Egyesült Arab Emírségekben, amely az olajkincséről ismert régió. Hogyan illeszkedik a napenergia az ottani energiavilágba?

Erőműveink Európában találhatók, ahol magasabbak az energiaárak, így a profit is. Mindazonáltal folyamatosan kutatjuk a terjeszkedés lehetőségeit, többek között az olyan régiókban, mint az Egyesült Arab Emírségek.

A napenergiát gyakran zöld alternatívaként emlegetik, de a napelemek és akkumulátorok gyártása bizonyos környezeti költségekkel jár. Hogyan kezeli a SunMoney Solar Group a napenergia „szürke” aspektusait?

Olyan oktatási rendszerünk van, amely a napenergia-termelés környezeti hatásaival kapcsolatos tévhitekkel foglalkozik. Tényadatokkal, példákkal szolgálunk tagjaink és a közvélemény oktatásához.

Mi következik a SunMoney Solar Group számára? Van olyan közelgő projekt vagy bejelentés, amelyet megoszthat?

Bemutatjuk a nulla kibocsátású gumiabroncs-feldolgozó konténereket, amelyeket SDBN3Plus tokenek formájában ajándékozunk meg az SDBN3 token vásárlóknak. Egy új alkalmazást is elindítunk, hogy tagjainkat mozgásra ösztönözzük különféle jutalmakért, további bevételi forrást biztosítva számukra.

Hogyan kapcsolódhatnak be vagy fektethetnek be az emberek a SunMoney Solar Group-ba?

Mivel zárt közösség vagyunk, a csatlakozáshoz szponzor és a szponzor által megadott ajánló link szükséges. Így biztosítjuk a jövőbeni segítségnyújtást és a pénzügyi stabilitást.

Három szóban hogyan jellemezné a SunMoney Solar Group-ot?

  • Környezetvédelem;
  • Közösség;
  • Valódi passzív jövedelem.