• +36203747816
  • horvath.arpad@napelemneked.eu
  • Budapest
Napelem hírek
Egy újabb komoly környezetvédelmi programba kezdett a Sunmoney!

Egy újabb komoly környezetvédelmi programba kezdett a Sunmoney!

A probléma:

Évente közel 2 milliárd gumiabroncsot dobnak ki a világon. A gumiabroncsok kétharmada legálisan vagy illegálisan lerakódik valahol. Ezek a hulladéklerakók mérgezővé válnak, káros vegyi anyagokat bocsátanak ki a légkörbe, és néha égnek is. Az óceánok mikrovegyületeinek 20 százaléka ezekből a gumiabroncsokból származik. Eddig az összes kiselejtezett gumiabroncs mindössze 15 százalékát hasznosítják újra a világon, és általában az újrahasznosítás környezetszennyező és nagy energiaigényű folyamat. Mindaz, ami hamarosan megváltozik.

Megoldásunk:
A pirolízis a hulladék energiává alakításának környezetbarát módja. Nevezetesen a piroil, amely olyan, mint a kőolaj, valamint a gáz, amely ipari üzemanyagként használható, valamint a korom, amelyet gumitermékek, például gumiabroncsok pigmentálására használnak. Ezt gumiabroncsból származó üzemanyagnak is nevezik, amely ugyanolyan hatékony, mint a kőolaj, és 20 százalékkal hatékonyabb, mint a szénből származó üzemanyag.

Egy újabb komoly környezetvédelmi programba kezdett a Sunmoney amiből NEKED is lehet VALÓS passzív jövedelmed, már ebben az évben!
Semmi mást nem kell tenned csak vásárolj SDBN2 TOKENT.

Kérj ingyenes tájékoztatást.

https://calendly.com/szabadnaposoldal63/meeting

SDBN2 TOKEN link.
https://token.sdbn2.com?parentReferral=napelemneked.eu

Kevesebb jelenjen meg