• +36203747816
  • horvath.arpad@napelemneked.eu
  • Budapest
Tokenizálás az energiaiparban!

Tokenizálás az energiaiparban!

Az energiaszektor a blokklánc és a tokenizáció bevezetésének korai szakaszában jár, hogy fenntarthatóbb és környezetbarátabb iparágat hozzon létre. A blokklánc technológiát különféle célokra lehet hasznosítani, mint például az energiaadminisztráció (termelési adatok gyűjtése és elszámolása), valamint a befektetők bevonása.

A folyamatok egyszerűsítésével és az energiafelhasználás csökkentésével a blokklánc segíthet csökkenteni a kibocsátást, és zöldebbé teheti az energiaszektort. Ahogy az iparág egyre jobban megismeri a blokklánc technológia lehetséges alkalmazásait, várhatóan annak integrációja további környezeti előnyökhöz vezet.

Fedezd fel a Tiszta Energia Befektetés Jövőjét! Az SDBN3 token a kapu a fenntartható megtérüléshez és a környezeti hatásokhoz! Naperőműveink mozgásban vannak, folyamatosan bővülnek több közösség energiájával. Kíváncsi vagy a jelenlegi helyzetünkre? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy részese legyél a megújuló energia forradalmának!

Stabilitás és biztonság
Az SDBN3 token mögött a világ első zéró emissziós gumiabroncs-újrahasznosítási megoldása áll, amely stabil és megbízható befektetési megtérülést biztosít.
Környezetbarát megoldás
Az SDBN3 a zöld energia és a fenntarthatóság mellett áll, így az Ön befektetése hozzájárul a környezetvédelemhez.
Havi kifizetések
A nyereséget havonta fizetik ki, biztosítva a folyamatos bevételt.
Piacvezető státusz
A SunMoney és az SDBN 2013 óta a közösségi napenergia- és tokenizált napenergia-piac élvonalába tartozik.